Optimus
development
Tvrtka digitalnih rješenja
0   /   100
U svakom trenutku smo dostupni da uskočimo u pomoć.

Usluge

Izrada web stranica
Cijena izrade već od 3500kn

Izrada web stranica

Povećajte prihode Vašeg poslovanja s profesionalnom web stranicom.

I
Već od 900kn mjesečno

Optimizacija za tražilice

Povećajte promet Vašoj web stranici s boljom pozicijom na tražilicama poput Google-a.

O
Već od 450kn

Grafički dizajn

Učinite Vašu tvrtku prepoznatljivom s atraktivnim logotipom i promotivnim materijalima koji ostaju u pamćenju.

G
Već od 4900kn

Izrada mobilnih aplikacija

Pojednostavite poslovanje ili stvorite zabavu aplikacijom.

I
Otkako je web shop redizajniran, profit i broj prodanih proizvoda povećao se za 40%! Održavanja i zahtjevane izmjene većinom su odrađene unutar 10 min. Optimus development mi je preporučio kolega i nadmašili su sva očekivanja.
Lako.hr
Optimus development tim napravio je najljepši dizajn i najbolju ponudu za web stranicu. Sustav za dodavanje primjera je super jednostavan pa čim završim s izradom, odmah ga dodajem na stranicu. Upiti sa stranice stalno stižu, pa razmišljam da ju uskoro pretvorimo u web shop.
Shaato
Super zadovoljan! Od puštanja stranice u pogon i vašeg vođenja marketinga telefon stalno zvoni i radi se punom parom. Koji god kolega me pitao o web stranici, samo sam proslijedio vaš broj i rekao da ćete sve srediti. Sve pohvale i zadovoljstvo je surađivati s vama!
Imperium
Sve na stranici je baš kako sam željela! Upitnik je savršen, puno mi je lakše shvatiti što kandidati žele pa mogu napraviti najbolju ponudu za trening. Zadovoljna sam sa svakim djelom web stranice i brzinom kojom napravite izmjene na njoj. Hvala što ste realizirali moju ideju!
Fitness by Matea Stojan
Poslala sam dizajn napravljen u photoshop-u, a vi ste ga programirali identično. Osim toga, izmjene koje ste preporučili i napravili, jako mi se sviđaju! Perfektno ste napravili dizajn za mobitele pa je sada sve tip top, lijepo i čitko. Pripremam materijale za novu stranicu i veselim se izradi!
Vilo studio

Želite li unaprijediti Vaše poslovanje, bez komplikacija?