Optimus
development
Tvrtka digitalnih rješenja
0   /   100
Cijena izrade već od 2500kn

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Digitalizirajte Vaše poslovanje s nama i povećajte prihode uz veći broj prodanih proizvoda, usluga ili rezervacija

Zašto Optimus development?

Izradili smo stotine web stranica te znamo što najbolje funkcionira. Stabilnost, brzina, jednostavnost korištenja i sigurnost. Kada investirate u web stranicu koja sadržava sve to, svojim korisnicima osiguravate profesionalan prikaz, zašto je Vaše poslovanje najbolji odabir. Tako ćete povećati broj prodanih proizvoda, izvršenih usluga ili rezervacija, a samim time povećati i prihode Vašeg poslovanja.

Sigurnost

Možete mirno spavati. Web stranice koje izradimo i njeni posjetitelji zaštićeni su najboljim sigurnosnim sustavom na tržištu. A prilikom izrade, sva rješenja testiramo od ranjivosti.

Jednostavnost

Sa savršeno posloženim dizajnom i jednostavnom navigacijom, posjetitelji Vaše web stranice znati će da su došli na pravo mjesto, te da će pronaći upravo ono što traže.

Stabilnost

Web stranica reklamira Vaše poslovanje 24 sata dnevno, cijelom svijetu. Stoga biramo najpouzdanije servere koji osiguravaju stabilan rad bez zastajkivanja i gašenja.

Brzina

Bez gubljenja vremena, posjetitelji iznimno brzo mogu doći do Vaše ponude i saznati zašto je upravo Vaše poslovanje najbolji odabir. Za to su zaslužni naši LiteSpeed serveri.

Zatražite ponudu u 2 koraka

*Ukoliko odaberete ponudu uz PDF primjer, plaćeni iznos (200kn) će se oduzeti od sveukupne cijene.*

Dodatne usluge

Optimizacija za tražilice

Povećajte promet Vašoj web stranici s boljom pozicijom na tražilicama poput Google-a.

Grafički dizajn

Učinite Vašu tvrtku prepoznatljivom s atraktivnim logotipom i promotivnim materijalima koji ostaju u pamćenju.

Izrada mobilnih aplikacija

Pojednostavite poslovanje ili stvorite zabavu aplikacijom.

Želite više informacija?

Česta pitanja - Izrada web stranica

Web stranica je marketinško sredstvo koje svaki dan, 24 sata promovira Vaše poslovanje i privlači nove kupce / korisnike. Čak 93% odluka o kupovini proizvoda ili usluga kreće od istraživanja informacija o Vašem poslovanju na internetu. Ukoliko Vaše poslovanje ne posjeduje web stranicu, znači da samo 7% cjelokupnog tržišta pronalazi Vaše proizvode / usluge.

S izradom web stranice, Vaša tvrtka povećava razinu vjerodostojnosti i profesionalnosti te tako povećava i šansu za kupovinom Vaših proizvoda / usluga. *Zanimljivost* Banke prije isporuke poslovnog zajma, često znaju istražiti web stranicu tvrtke koja zahtjeva zajam.

Cijena izrade web stranice najviše ovisi o broju pod-stranica i funkcionalnostima koje treba sadržavati. Početna cijena iznosi 1700kn, a sadržava izradu landing page-a. Landing page je web stranica koja sadržava jednu stranicu na kojoj će se prikazivati sekcije sa Vašim informacijama, nekoliko fotografija, mapa s uputstvima i kontakt forma kako bi posjetitelji jednostavnije stupili u kontakt.

Isto kao kod cijene, trajanje izrade ovisi o veličini projekta, ali i o brzini kojom nam dostavite Vaše informacije. Mali projekti (landing page) traju od 2 do 3 radna dana, srednji projekti traju od 7 do 14 radnih dana, a trajanje velikih projekata najviše ovisi o funkcionalnostima koje projekt treba sadržavati.

Ne. Radimo s klijentima iz cijelog svijeta te je sve moguće dogovoriti online. 😀