Optimus
development
Tvrtka digitalnih rješenja
0   /   100
Cijena izrade već od 3500kn

Izrada web stranica

Povećajte prihode Vašeg poslovanja s profesionalnom web stranicom.
Izrada web stranica

Digitalizirajte Vaše poslovanje s nama i povećajte prihode uz veći broj prodanih proizvoda, usluga ili rezervacija

Što sadrži početni paket? (5000kn)

Naši radovi izrade web stranica

Izrada web stranica Rijeka - KIBSIG KBC Rijeka
KBC Rijeka KIBSIG
Rijeka
Izrada web stranica Zagreb - Matea Stojan fitness
Matea Stojan Fitness
Zagreb
Izrada web shopa Poreč - Lako-hr
Lako.hr
Poreč
Izrada web stranica Zagreb - Shaato
Shaato
Zagreb
Izrada web stranica Makarska - Navores camping
Navores
Živogošće
Izrada web stranica Osijek - Bajkovita kuća
Bajkovita kuća
Osijek
Izrada web shopa Zagreb - Briljant DOO
Briljant namještaj
Zagreb
Izrada web stranica Zagreb - Hostel Lapidarium
Rooms Lapidarium
Zagreb
Izrada web stranica Đakovo - Župa Semeljci
Župa Semeljci
Semeljci
Izrada web stranica Poreč - Eden - Imperium DOO
Eden vrtovi
Poreč
Izrada web stranica Zagreb - Artelac
Artelac
Zagreb
Izrada web stranica Zagreb - Val-hr
Val magazin
Zagreb
Izrada web stranica Zagreb - Ace of diamonds
Ace of diamonds
Zagreb
Izrada web stranica Poreč - Kapljica
Kapljica
Poreč
Izrada web stranica Đakovo - Ventus trade
Ventus Trade
Đakovo
Izrada web stranica Zagreb - Svjetski dan bubrega
Svjetski dan bubrega HR
Zagreb
Izrada web stranica Kešinci - Ubr Pedala
UBR Pedala
Kešinci
Izrada web stranica Đakovo - DIDI-hr
Didi graditeljstvo
Đakovo
Izrada web stranica Zagreb - Dom mirno doba
Dom mirno doba
Zagreb
Izrada web stranica Daruvar - Rašić doo
Rašić računovodstvo
Daruvar

Zašto Optimus development?

Izradili smo stotine web stranica te znamo što najbolje funkcionira. Stabilnost, brzina, jednostavnost korištenja i sigurnost. Kada investirate u web stranicu koja sadržava sve to, svojim korisnicima osiguravate profesionalan prikaz, zašto je Vaše poslovanje najbolji odabir. Tako ćete povećati broj prodanih proizvoda, izvršenih usluga ili rezervacija, a samim time povećati i prihode Vašeg poslovanja.

Sigurnost

Možete mirno spavati. Web stranice koje izradimo i njeni posjetitelji zaštićeni su najboljim sigurnosnim sustavom na tržištu. A prilikom izrade, sva rješenja testiramo od ranjivosti.

Jednostavnost

Sa savršeno posloženim dizajnom i jednostavnom navigacijom, posjetitelji Vaše web stranice znati će da su došli na pravo mjesto, te da će pronaći upravo ono što traže.

Stabilnost

Web stranica reklamira Vaše poslovanje 24 sata dnevno, cijelom svijetu. Stoga biramo najpouzdanije servere koji osiguravaju stabilan rad bez zastajkivanja i gašenja.

Brzina

Bez gubljenja vremena, posjetitelji iznimno brzo mogu doći do Vaše ponude i saznati zašto je upravo Vaše poslovanje najbolji odabir. Za to su zaslužni naši LiteSpeed serveri.

Što kažu naši klijenti?

Otkako je web shop redizajniran, profit i broj prodanih proizvoda povećao se za 40%! Održavanja i zahtjevane izmjene većinom su odrađene unutar 10 min. Optimus development mi je preporučio kolega i nadmašili su sva očekivanja.
Lako.hr
Optimus development tim napravio je najljepši dizajn i najbolju ponudu za web stranicu. Sustav za dodavanje primjera je super jednostavan pa čim završim s izradom, odmah ga dodajem na stranicu. Upiti sa stranice stalno stižu, pa razmišljam da ju uskoro pretvorimo u web shop.
Shaato
Super zadovoljan! Od puštanja stranice u pogon i vašeg vođenja marketinga telefon stalno zvoni i radi se punom parom. Koji god kolega me pitao o web stranici, samo sam proslijedio vaš broj i rekao da ćete sve srediti. Sve pohvale i zadovoljstvo je surađivati s vama!
Imperium
Sve na stranici je baš kako sam željela! Upitnik je savršen, puno mi je lakše shvatiti što kandidati žele pa mogu napraviti najbolju ponudu za trening. Zadovoljna sam sa svakim djelom web stranice i brzinom kojom napravite izmjene na njoj. Hvala što ste realizirali moju ideju!
Fitness by Matea Stojan
Poslala sam dizajn napravljen u photoshop-u, a vi ste ga programirali identično. Osim toga, izmjene koje ste preporučili i napravili, jako mi se sviđaju! Perfektno ste napravili dizajn za mobitele pa je sada sve tip top, lijepo i čitko. Pripremam materijale za novu stranicu i veselim se izradi!
Vilo studio

Zatražite ponudu u 2 koraka

Dodatne usluge

Optimizacija za tražilice

Povećajte promet Vašoj web stranici s boljom pozicijom na tražilicama poput Google-a.

Grafički dizajn

Učinite Vašu tvrtku prepoznatljivom s atraktivnim logotipom i promotivnim materijalima koji ostaju u pamćenju.

Izrada mobilnih aplikacija

Pojednostavite poslovanje ili stvorite zabavu aplikacijom.

Želite više informacija?

Česta pitanja - Izrada web stranica

Web stranica je marketinško sredstvo koje svaki dan, 24 sata promovira Vaše poslovanje i privlači nove kupce / korisnike. Čak 93% odluka o kupovini proizvoda ili usluga kreće od istraživanja informacija o Vašem poslovanju na internetu. Ukoliko Vaše poslovanje ne posjeduje web stranicu, znači da samo 7% cjelokupnog tržišta pronalazi Vaše proizvode / usluge.

S izradom web stranice, Vaša tvrtka povećava razinu vjerodostojnosti i profesionalnosti te tako povećava i šansu za kupovinom Vaših proizvoda / usluga. *Zanimljivost* Banke prije isporuke poslovnog zajma, često znaju istražiti web stranicu tvrtke koja zahtjeva zajam.

Cijena izrade web stranice najviše ovisi o broju pod-stranica i funkcionalnostima koje treba sadržavati. Početna cijena iznosi 2500kn, a sadržava izradu landing page-a. Landing page je web stranica koja sadržava jednu stranicu na kojoj će se prikazivati sekcije sa Vašim informacijama, nekoliko fotografija, mapa s uputstvima i kontakt forma kako bi posjetitelji jednostavnije stupili u kontakt.

Isto kao kod cijene, trajanje izrade ovisi o veličini projekta, ali i o brzini kojom nam dostavite Vaše informacije. Mali projekti (landing page) traju od 2 do 3 radna dana, srednji projekti traju od 7 do 14 radnih dana, a trajanje velikih projekata najviše ovisi o funkcionalnostima koje projekt treba sadržavati.

Ne. Radimo s klijentima iz cijelog svijeta te je sve moguće dogovoriti online. 😀