Categories
Izrada web stranica, Dizajn, Izrada web shopa

U suvremenom digitalnom krajoliku vaša web stranica je često ono što stvara kritičan prvi dojam vašeg poduzeća. Ne privlači samo nove posjetitelje već i stvara percepciju vašeg brenda u njihovim mislima. Nažalost, zastarjela web stranica može imati ozbiljan negativan utjecaj, odbijati Vaše potencijalne klijente i narušiti Vašu reputaciju.

Povjerenje i profesionalnost se smanjuje kod zastarjele web stranice

Web stranica s dizajnom starim nekoliko godina, izgleda neuredno i zastarjelo.

Posjetiteljima se nesvjesno stvara osjećaj da vaša tvrtka nije ukorak s modernim trendovima i napretkom u digitalnom dobu.

To ih navodi da dovode u pitanje vašu ažurnost i stručnost te smanje povjerenje koje je presudno za odluku hoće li kupiti uslugu ili proizvod od Vas ili od konkurencije.

Više o stvaranju povjerenja kod posjetitelja web stranice možete pročitati u Stanfordovom vodiču.

Zastarjela web stranica stvara negativan utjecaj na dojam o brendu

Dizajn web stranice je više od teksta i šarenih slika.

Web stranica je Vaš digitalni izlog koji oblikuje – kako potencijalni klijenti percipiraju trud uložen u brendiranje tvrtke.

Zastarjeli dizajn može značiti da ne brinete o svom online prikazu pa posjetitelji mogu nesvjesno prenijeti taj dojam nekvalitetnog prikaza i na druge aspekte Vašeg poslovanja.
(Npr. pomisliti da su zbog nekvalitetne web stranice Vaše usluge i proizvodi loši)

Povećano nezadovoljstvo i visok postotak ‘odlazaka s web stranice’

Sporo učitavanje, previše nepotrebnih opcija u izborniku, ne razumljiv tekst i vizualno neprivlačan sadržaj – su osobine zastarjele web stranice koje će potencijalne klijente natjerati da ju ugase i traže drugu tvrtku.

Kao ni Vi, nitko ne želi trošiti svoje dragocjeno vrijeme pokušavajući odgonetnuti loše organiziranu stranicu.

Nezadovoljni posjetitelji će brzo napustiti Vašu web stranicu u potrazi za konkurencijom s modernijim, razumljivijim, optimiziranijim iskustvom.

Takav visok postotak odlazaka sa stranice ne samo da smanjuje Vašu vjerodostojnost kod potencijalnih klijenata – nego šalje i loše signale pretraživačima (kao što je Google), što Vašu web stranicu rangira među zadnjim rezultatima kada potencijalni klijenti traže Vaše usluge i proizvode.

Što donosi modernizacija Vaše web stranice

Osvježite svoj online prikaz sa suvremenim dizajnom web stranice kojem su prioriteti jednostavnost korištenja, estetika i optimizacija za pretvorbe.

Prednosti moderne, profesionalno dizajnirane web stranice:

  • Poboljšana vjerodostojnost: Suvremeni izgled pokazuje da vaša tvrtka ide ukorak s vremenom i da ozbiljno shvaćate svoju online prisutnost. Time uspostavljate pouzdanost kod potencijalnih klijenata.
  • Jači dojam brenda: Vizualno privlačan dizajn koji odražava Vaše vrijednosti i stil – stvara kohezivnu online reprezentaciju Vaše tvrtke, što doprinosi pozitivnoj percepciji mišljenjem da su Vaše usluge i proizvodi kvalitetniji.
  • Poboljšano korisničko iskustvo: Intuitivna navigacija, jasna organizacija sadržaja i brzo učitavanje olakšava ljudima pronalaženje onoga što im je potrebno. 
    Zadovoljniji posjetitelji = više prometa i bolja konverziju.
  • Veći postotak konverzije (Pretvorenih posjetitelja u klijente): Moderna, profesionalna web stranica će pretvoriti veći broj posjetitelja u Vaše nove klijente i povećati zaradu Vaše tvrtke.

Želite li pretvoriti zastarjelu web stranicu u svoj digitalni rudnik zlata?

Svi znamo da uspješna web stranica zahtijeva jasan cilj što treba postići, atraktivan dizajn, sadržaj i jednostavnu navigaciju.

U Optimus Developmentu izrađujemo web stranice najviše kvalitete, kako bi Vam maksimalno privukli nove klijente, zadržali ih i povećali Vašu zaradu.

Kontaktirajte nas za izradu web stranice i zakažite besplatnu konzultaciju za modernizaciju Vaše web stranice!