O nama

Iza kulisa Optimus Developmenta

Optimus Development

Optimus Development je obrt koji sadrži sva rješenja za Vaše probleme. Velika ponuda raznih usluga je ono što nas čini posebnima.

Osim Velike ponude usluga, trudimo se svakom klijentu objasniti što radimo, kako i zašto. Kako bi dočarali svrhu projekta.

Obrt za IT rješenja

Znamo da smo najbolji zato što Volimo posao koji radimo te smo jednako uzbuđeni kod svakog novog projekta.

Uz dugogodišnje dugogodišnje iskustvo tima i predanost poslu, s lakoćom smišljamo kreativna rješenja za svaki dio Vaše ideje.

Kako je nastao Optimus Development?

Optimus Development je obrt koji je nastao prije godinu s ljubavlju i užitkom prema poslu koji volim. Naime prije otvaranja obrta radio sam u tvrtci gdje je slobodan dan bio uspoređivan sa dobitkom na lutriji. Radno vrijeme je iznosilo minimalno 12h na dan plus pola sata pauze za obrok. To je bilo iskustvo s kojim sam naučio pravu vrijednost slobodnog vremena i druženja s obitelji.

Kako je s vremenom dolazio istek ugovora o radu, u okolici Osječko-baranjske županije, se upravo otvorilo novo radno mjesto programera, a trenutna tvrtka mi je odlučila pružiti stalan ugovor. Stoga sam razgovarao s nadređenima dali postoji mogućnost da se prijavim na radno mjesto programera, pa ako me programerska tvrtka ne prihvati da se vratim nazad i potpišem stalni ugovor. Na što sam dobio drzak odgovor kako nema ni govora o tome, ili ću potpisati ugovor ili ne.

Odlučio sam ne potpisati ugovor i javiti se na radno mjesto programera, dobio sam odgovor, riješio zadani zadatak i u kratkom roku ga poslao nazad. Na što sam dobio kratak odgovor kako je zadatak točno rješen, ali su se odlučili zaposliti nekog drugog.

I tako bez posla, nastavio sam proučavati i nadograđivati svoje znanje o programskim jezicima, modernom dizajnu, izrađivao web stranice za kolege i obitelj, video igre, mobilne aplikacije i još mnogo toga, iskušao sam se u svakom djelu IT područja i bio oduševljen.

Jednoga dana kada sam završio sa izradom web stranice za člana dalje obitelji, odlučio me nagraditi za trud, pohvaliti moje vještine i predložiti kako bi bilo super kada bi sam pokrenuo svoju tvrtku.

Ideja je bila rođena, odlučio sam se raspitati, kako sve funkcionira i što je sve potrebno za pokretanje vlastite tvrtke, što odabrati obrt ili d.o.o i još mnoge druge stvari. Kada sam sve temeljito istražio, pokrenuo sam proces otvaranja i kroz nekoliko dana, obrt je počeo s radom.

Zapratite Nas

© 2020 Optimus Development – IT Rješenja