Categories
Izrada web stranica, Privlačenje novih klijenata

95% web stranica koje radimo su naše vlastite custom made kreacije. Većina naših klijenata dolazi k nama jer žele profesionalnu web stranicu koja neće biti identična kao svaka druga web stranica pa se ne mogu istaknuti. To je ono što radimo. Ponosimo se time što izrađujemo prekrasne, originalne dizajne web stranica za naše klijente.

Tajna je: Custom web stranica ne treba svakom.

Ovo je istina. Ali važno je da sve tvrtke imaju neku vrstu online prisutnosti. Čak i ako ste vlasnik auto servisa, salona ili liječnik… trebate nešto gdje klijenti mogu pronaći vaše radno vrijeme, vidjeti vaše usluge i pronaći vaš broj telefona. To je minimum.

Ali to možete imati bez visokih troškova custom web stranice koju možda ne možete priuštiti. Mnoge tvrtke jednostavno preskoče izradu web stranice kada saznaju cijenu. Ili idu putem samostalno izrađenih web stranica pomoću povuci-pusti programa ili predložaka koji izgledaju ne profesionalno te se teško održavaju. (Visoko preporučujem da to izbjegavate.)

Ako vam je potrebna online prisutnost, ali ne možete si priuštiti custom web stranicu, nudimo nano paket povoljna web stranice s kojim ćete brzo biti online i povoljna web stranica će izgledati profesionalno, a cijena web stranice će također biti povoljna.

Kako funkcionira izrada povoljnih web stranica:

Umjesto da radimo custom dizajn, možete odabrati gotov dizajn povoljne web stranice koji Vam se najviše sviđa ili nas pitati za savjet. Pomoći ćemo vam odabrati onaj koji će najbolje odgovarati Vašem poslovanju.

Za Vas ćemo postaviti hosting, instalirati sve sustave, pomoći Vam odabrati naziv domene i registrirati istu. Hosting i domena su osnovne stvari koje morate imati za web stranicu.

 1. Instalirati ćemo sustav i kreirati jednu landing stranicu.
 2. Implementirati odabrani dizajn.
 3. Ubaciti vaš logotip ako ga imate.
 4. Prilagoditi boje da odgovaraju vašem brendu
 5. Unijeti Vaš sadržaj – uključujući osnovni kontakt obrazac za vaše klijente da vas kontaktiraju.
 6. Na kraju ćemo Vas poučiti kako sami možete upravljati povoljnom web stranicom ili se možete prijaviti za jedan od naših paketa održavanja i podrške.
Jeftina izrada web stranice - Ne treba svakom custom web stranica - Optimus Development
Povoljna izrada web stranice

Jeftine web stranice možda nisu originalne po dizajnu, ali su profesionalne web stranice koje izgledaju sjajno i potencijalni klijenti Vas lakše mogu pronaći na internetu.

Benefiti i nedostatci povoljnih web stranica

 • Koji su benefiti ovog paketa?
  • Vrijeme: Ako imate napisan sadržaj, povoljna web stranica može biti gotova za samo 3 dana.
  • Cijena: Povoljna i prihvatljiva čak i za najmanje tvrtke ili samozaposlene.
 • Koji su nedostaci?
  • Koristimo već gotov dizajn koji je možda već korišten prije te ćete možda imati skoro istu web stranicu kao netko drugi.
  • Ne-optimiziran sadržaj za pretraživače (SEO). Ako ne optimizirate sadržaj za SEO – Google će puno teže predložiti Vašu povoljnu web stranicu ljudima koji traže usluge ili proizvode koje baš Vi nudite.
  • Tekstovi pisani bez istraživanja tržišta i profila savršenog kupca možda neće dovoljno uvjeriti potencijalne kupce da su Vaše usluge ili proizvodi baš ono što oni traže.
  • Ukoliko želite custom web stranicu koja će maksimalno privlačiti nove klijente i povećavati zaradu tvrtke, možete saznati više na linku – https://op-development.com/usluge/izrada-web-stranica/.

Odluka je na Vama. Što god da odabrali, bilo to custom web rješenje, povoljnu web stranicu s gotovim dizajnom ili ćete ju raditi sami – u većini slučajeva web stranica će biti korisna Vašoj tvrtki i Vašim klijentima.

Ako želite brzo i povoljno biti prisutni online s lijepom i profesionalnom web stranicom, ali nemate budžet za custom web stranicu, možete to postići s našim unaprijed gotovim dizajnima povoljnih web stranica.

Zašto je jeftina web stranica bolja nego nikakva? (Dodatne prednosti)

Za svaki poslovni poduhvat, online prisutnost je danas neizostavan dio. No, što ako nemate na raspolaganju ogromne resurse? Što ako Vaš budžet ne dopušta luksuznu web stranicu? Ne brinite, jer čak i povoljna web stranica ima svojih neprocjenjivih prednosti, koje su bez sumnje bolje od potpune odsutnosti na mreži. Evo zašto:

 1. Vidljivost na globalnoj razini: Iako je Vaša web stranica možda skromna u usporedbi s konkurencijom, ona Vam omogućuje da budete vidljivi širom svijeta. Potencijalni klijenti iz različitih kutaka svijeta mogu pronaći informacije o Vašem poslovanju, što Vam otvara vrata za nova tržišta i prilike.
 2. Komunikacija s kupcima: Web stranica vam omogućuje da komunicirate s trenutačnim i potencijalnim kupcima. Postavljanjem osnovnih kontaktnih informacija, obrazaca za upit ili chata, olakšavate interakciju s Vašom publikom.
 3. Prilika za promociju: Čak i s ograničenim sredstvima možete promovirati svoje proizvode ili usluge putem web stranice. Postavljanje informacija o ponudama, popustima ili posebnim akcijama pomaže privući nove kupce.
 4. Povećanje konkurentske prednosti: Čekate da Vaša konkurencija napravi web stranicu pa ćete i Vi? Nemojte, Zašto ne biste Vi bili prvi koji ste unaprijedili tvrtku počeli privlačiti nove klijente. Povoljna web stranica omogućuje vam da korak po korakom gradite svoju prisutnost i ostvarujete konkurentske prednosti.
 5. Lakši pronalazak na Googleu: S dobrom SEO optimizacijom čak i skromna web stranica može se pojaviti u rezultatima pretraživanja na Googleu. To povećava šanse da Vas korisnici pronađu kada traže proizvode ili usluge koje nudite.
 6. Pouzdan izvor informacija: Vaša web stranica služi kao centralno mjesto za informacije o Vašoj tvrtki. To znači da korisnici mogu saznati sve što trebaju znati o Vama bez potrebe za kontaktiranjem direktno.
 7. Širenje brenda: Bez obzira na veličinu web stranice, ona Vam omogućuje postavljanje Vašeg brenda online. Kontinuirano širenje svog brenda stvara prepoznatljivost i vjernost kod klijenata.

Zaključak je jasan: čak i jeftina web stranica pruža bezbrojne prednosti u usporedbi s potpunim odsustvom od interneta. Sada, više nego ikada, prisutnost na webu je ključna za uspjeh poslovanja, a ulaganje u web stranicu, čak i uz ograničen budžet, može biti mudra odluka koja će Vam pomoći ostvariti poslovni uspjeh.

Izrada Landing Stranica: Potpuna Učinkovitost za Vaše Poslovanje

Izrada landing stranica postaje ključna strategija za postizanje visokih konverzija i uspješnog online prisustva. Kroz naše usluge, pružamo vam priliku da dosegnete ciljane korisnike na način koji je jednostavan, privlačan i efikasan.

Zašto Landing Stranice?

Landing stranice su fokusirane, pojednostavljene web stranice dizajnirane da ostvare određeni cilj – bilo da je to pretplata, kupnja proizvoda ili angažman korisnika. Naša stručna ekipa zna važnost pravilnog dizajna i optimizacije landing stranica kako bi postigla željene rezultate.

Prednosti Izrade Landing Stranica

 • Brza Prisutnost Online: Naša usluga omogućuje vam brzu prisutnost na mreži s profesionalno dizajniranom landing stranicom.
 • Povećana Konverzija: Ciljane landing stranice povećavaju šanse za konverziju posjetitelja u kupce.
 • SEO Optimizacija: Pružamo savjete i strategije za optimizaciju sadržaja radi bolje vidljivosti na tražilicama.
 • Prilagođen Dizajn: Bez obzira na vaše poslovanje, prilagođavamo dizajn landing stranice prema vašim specifičnim potrebama.

Izrada landing stranica s našim stručnjacima je ključ za postizanje poslovnog uspjeha. Ako želite maksimalizirati učinkovitost svoje online prisutnosti, odaberite naše usluge izrade landing stranica.