Categories
Marketing, Povećanje zarade, Privlačenje novih klijenata, Što je?

Što je CRM? Zamisli CRM kao digitalni imenik u koji spremaš sve informacije o svojim kupcima – tko su, što vole, što su kupili od tebe i kada.

Što znači CRM? CRM je skraćenica za “Customer Relationship Management”, što na hrvatskom znači “Upravljanje odnosima s kupcima”.

Ali CRM nije samo imenik! CRM je kao super pametni asistent koji ti pomaže da:

  • Bolje upoznaš svoje kupce: CRM prati što kupci rade, što ih zanima i što im treba. Tako im možeš ponuditi baš ono što žele i povećati šansu da ponovno kupuju kod tebe.
  • Brže i lakše komuniciraš: CRM ti pomaže da automatski šalješ personalizirane poruke, pratiš komunikaciju i rješavaš probleme kupaca.
  • Povećaš prodaju: CRM ti pokazuje koje su najbolje prilike za prodaju i pomaže ti da ih iskoristiš.
  • Poboljšaš odnose s kupcima: CRM ti pomaže da brineš o svojim kupcima, rješavaš njihove probleme i stvaraš dugoročne odnose.

Ukratko, što je CRM – alat koji ti pomaže da bolje razumiješ, komuniciraš i brineš o svojim kupcima, što vodi do većeg zadovoljstva kupaca i veće prodaje.

Što je CRM na web stranici?

CRM na web stranici je zaseban sustav. Najčešće koristimo WordPress i FluentCRM sustav kako bi i održavanje web stranice i CRM bilo na jednom mjestu ili se CRM programira od nule.

Naša izrada web stranica omogućava i implementaciju CRM sustava koji se sam automatski popunjava kada ti potencijalni kupac pošalje upit. Po osnovi zapisuje Ime, Prezime, Email, Kontakt broj, Datum rođenja i adresu, a možemo ga programirati da prikuplja bilo kakve informacije o kupcu koje trebaš da povećaš prodaju.